Behåll en fil men begränsa åtkomsten
Öppna Settings → Distribution för att behålla en fil men begränsa vanliga användares åtkomst. Välj Admins only under Share to och sedan Save changes.
En mapp eller tagg som heter “Arkiverat” begränsar inte åtkomsten i sig.
Flytta filer till papperskorgen
- Markera filerna, öppna åtgärdsmenyn och välj Move to trash.
- Kontrollera alternativen för undermappar och filer om du tar bort mappar. Bekräfta med Move to trash.
Återställ filer från papperskorgen
Öppna Manage → Content → Trash, markera filerna och välj Restore. En enskild fils åtgärdsmeny har också Recover from trash.
Radera permanent
Markera filerna under Manage → Content → Trash och välj Permanently delete. Välj Delete assets i bekräftelsen för att fortsätta. Det går inte att ångra.
Att radera eller begränsa en fil tar inte bort kopior som redan laddats ner eller infogats i dokument.