Granska eller stoppa en länk
Att ta bort en länk stoppar framtida åtkomst via den och behåller filerna i Pickit. Det kan inte återkalla filer som redan har laddats ner.
- Öppna System Settings → External sharing och välj Review existing links (knappen kan visa ett antal). Shared links visar länkar i hela kontot; sök efter länk eller skapare och filtrera på status.
- Klicka på länkens namn för att granska filerna och använd Copy link när den är aktiv.
- Välj Delete i listan och bekräfta med Delete för att stoppa en länk.
Förläng en länk där det är möjligt
Välj Extend där åtgärden finns. Ange ett senare slutdatum i New expiry eller aktivera No expiration och bekräfta med Extend link.