Hitta eller ta bort dina egna länkar
My transfers ändrar inte länkens filurval eller giltighetstid. Skapa en ny nedladdningslänk för ett annat urval eller be en administratör kontrollera om den befintliga länken kan förlängas.
- Klicka på delningsikonen My transfers i sidhuvudet. Den visar dina länkar i det aktuella kontot; utgångna och borttagna länkar visas inte.
- För en aktiv länk klickar du på namnet för att öppna den eller använder Copy link för att kopiera adressen.
- Klicka på papperskorgen Delete link och bekräfta med Delete link för att stoppa länken. Filerna finns kvar i Pickit.
Behöver en administratör granska eller förlänga länken?
Be kontoadministratören granska länken om du behöver en senare giltighetstid eller inte hittar den i My transfers. Granskning av kontots länkar och förlängning har en separat guide.
Vad som ändras för mottagare
Att ta bort en länk stoppar framtida åtkomst via den och behåller originalfilerna. Det kan inte återkalla filer som redan har laddats ner.
En länk använder de valda filernas aktuella versioner. En ny uppladdad version kan ändra framtida nedladdningar via samma länk; filer som redan laddats ner ändras inte.